Oslo i dag: Mandag

oslo2010logoMandag var de resterende ni semifinalistene fra den første finalen i ilden i Telenor Arena: Polen, Belgia, Malta, Albania, Hellas, Portugal, Makedonia, Hviterussland og Island hadde alle sine første gjennomkjøringer på scenen i dag.

Skal vi bedømme en trend ut fra dagens prøver, må ordet bli «vinger»(…): Blant andre stikkord kan man kanskje nevne for mye tørris, sommerfugler og kameraproblemer…

Vår utsendte medarbeider Thomas Steen, dekket det han fikk tid til (etter barnetoget var over) – og hans oppdateringer fra Telenor Arena kan dere lese i Oslo-bloggen vår (link).

Klipp fra dagens sceneprøver, finner du lengre nede i artikkelen.

Dagen bar ellers preg av av nasjonaldagen vår, og flere av de tilreisende artistene – fikk oppleve Karl Johan på nært hold fra Slottsplassen. Blant andre var både de bosniske, serbiske og latviske delegasjonene på plass – og vår egen Didrik (se artikkel/klipp på NRK).

 

bosnia17mai

Bosnias delegasjon på Karl Johan (VG)

I kveld er det fest på Rådhusplassen, der foruten Didrik også Bobbysocks, Maria Haukaas Storeng og Bobbysock vil opptre.

Siden alle 17 bidragene fra den første semifinalen nå har vært i ilden, passer det kanskje med en liten oddsoppdatering. Ser vi kun på denne semifinalen – er oddsen fra Bet365 mandag kveld slik (for kvalifisering):

Hellas 1/10
Belgia 1/10
Albania 1/8
Slovakia 1/6
Serbia 1/6
Island 2/5
Hviterussland 8/15
Moldova 4/7
Russland 4/7
Estland 8/11
Bosnia-Hercegovina 1
Malta 5/6
Latvia 5/4
Finland 11/10
Portgal 6/4
Makedonia 5/2
Polen 5/2

I morgen er det Wivian som tar over bloggen ute i Bærum, og da skal de første finalistene fra den andre semifinalen på scenen: Blant dem favoritter som Armenia og Danmark.
Klipp fra dagens sceneprøver:
POLEN

BELGIA

MALTA

ALBANIA

HELLAS

PORTUGAL

MAKEDONIA

HVITERUSSLAND

ISLAND


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien