De fem store og Ukrainas prøver

Også de fem store landene og Ukraina har hatt sine prøver i dag. Her er en oppsummering av de.

Ukraina

Vertslandet stiller med en rockelåt, som fremføres av O`Torvald. Vokalt sikkert og stødig. De har et hode med seg i bakgrunnen, som skifter farge gjennom fremføringen.

Italia

Årets virkelig hete potet, som det knyttet seg stor spenning til i forkant av prøvene. Leverer omtrent samme fremføring som i Sanremo festivalen. Noen endringer i bakgrunn og korister på scenen. Koristene er kledd i forskjellige fargede gensere, som er kjennemerket til Francesco. Vokalt solid og godt levert, men det rapporteres om problemer med kameravinklene. Forøvrig vinneren av dagens presseavstemning med hele 133 poeng.

Spania

Spania med strandbakgrunn. Lite å melde her, kjedelig fremført. Manel med åpen skjorte gir heller ikke noe videre godt inntrykk.

Tyskland

Levina med en helt standard fremføring av sin standard låt. Så generisk som man får det sies det, og kan vel si oss enig med det.

Storbritannia

Lucy med sterk vokal fremføring, flott gullfarget bakgrunn. Topp ti sies det på pressesenteret.

Frankrike

Frankrike og Alma sist ut. Flotte bilder av Paris som bakgrunn. Vokalt veldig godt levert, men Alma sliter med å være tilstede i låten. Litt keitete i bevegelsene, men det kan selvsagt arbeides med.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien