Afrojack, Glennis Grace og Wulf skal opptre i finalen

Glennis Grace. Foto: Carin Verbruggen

En av verdens mest kjente DJ’s, Afrojack, føyer seg inn i den allerede spektakulære rekken med artister som skal opptre under Eurovision Song Contest 2021. Sammen med Glennis Grace, Wulf og et klassisk orkester bestående av unge talenter, vil han være en del av en opptreden kalt «Music Binds Us».

Under den to-delte opptredenen, blir klassisk musikk og dance musikk (kanskje det mest kjente eksportproduktet fra Nederland) knyttet sammen. I den første delen vil musikken bli presentert i en film regissert av den nederlandske regissøren Tim Oliehoek. der Afrojack og orkesteret får selskap av sangeren Wulf. I filmen spiller sentrum av Rotterdam og det mest berømte landemerket Erasmus-broen en stor rolle. I Rotterdam Ahoy, vil Afrojack og Glennis Grace bringe det hele sammen til et musikalsk klimaks live på scenen.

Gerben Bakker, the Head of Show for the Eurovision Song Contest sier:

Showet heter ‘Music Binds Us’. Musikk kobler sammen, spesielt i disse tider. DJ-ene våre pleide å fly over hele verden for å få kontakt med publikum, som nå dessverre er umulig. Med dette showet vil vi sende energi fra Rotterdam til Europa og bokstavelig talt koble sammen igjen. Ikke bare med seerne, men også med to unike musikkstiler: Den berømte nederlandske dansemusikken og lyden fra det klassiske orkesteret.

eurovision.tv

Bakker er veldig fornøyd med årets line-up:

Vi vil vise det beste Nederland har å by på under denne utgaven av Eurovision Song Contest. Ikke bare med Afrojack, men også med topptalenter som Wulf og Glennis Grace. Tim Oliehoek er også en av de beste regissørene i Nederland etter min mening. Det vil være interessant å se hva han vil lage med dette unike prosjektet. Orkesteret består av unge talenter og er satt sammen spesielt for finaleshowet. Etter dette vanskelige året håper jeg at hele Europa kan glemme de dårlige tidene en stund.

eurovision.tv

Årets finale avholdes lørdag 22. mai!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien