Ronny Brede Aase forlater Nrk

Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave og Ronny Brede Aase. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

I dag kom det pressemelding om at en av Nrk’s mest profilerte programledere, og ikke minst kjent og kjær Melodi Grand Prix-entusiast,forlater Nrk til fordel for Discovery.

Ronny har vært i Nrk siden 2007 og har gjort mye forskjellig. De fleste kjenner han kanskje best fra sine 10 år i P3 morgen, og som programleder i Melodi Grand Prix.

Ronny selv gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer, men sier det blir vemodig å forlate Nrk etter så mange og og mye moro. Det nye konseptet som utvikles hos Discovery skal være en serie med hygge i fokus – og der må vi jo si oss enige i at Ronny er et åpenbart godt valg.

Nrk sier i en uttalelse at  Ronny er jo ein strålande programleiar og ein endå betre kollega som vi er stolte av å ha hatt i NRK sidan han var 19 år. Så det er sjølvsagt litt vemodig at han skal ut på nye eventyr, seier Daniel Ramberg, fungerande redaktør i P3.

Vi i Melodi Grand Prix-familien kommer til å savne Ronny og hans gode humør og engasjement på skjermen, men ønsker lykke til med nye utfordringer.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien