Spennende pauseunderholdning i semifinalene

Foto: ANDRES PUTTING (EBU)

Selv om det er de konkurende artistene som skal være i rampelyset på semifinalene, er det alltid spennende å se hva vertsnasjonen byr på mens det stemmes.

De siste dagene har RAI offentliggjort de som skal underholde oss mens vi venter på å få vite om våre favoritter har gått videre til den store finalen lørdag 14. mai.

FØRSTE SEMIFINALE

To år etter han vant den 70ende San Remo-festivalen, men dessverre ikke fikk representert hjemlandet da Eurovision ble avlyst, vil Diodato endelig få opptre på Eurovision Song Contest-scenen. Sangeren har blitt bekreftet som en av underholderne i en av pausene i den første semifinalen. I Torino håper man at sangerens opptreden vil symbolisere en retur til det normale livet etter to år med restriksjoner og sosial distansering, når han endelig får sjansen til å opptre på Eurovision-scenen.

I tillegg til Diodato, får vi ett nummer med ren Italo-Disco. Bak nummeret The Dance of Beauty, finner vi Dardust, Benny Benassi og Sophie & The Giants. The Dance of Beauty vil forvandle Pala Olimpico til et gigantisk diskotek, for å feire en lyd som italienerne har hatt stor suksess og innflytelse med utenfor sine egne grenser – dansemusikk!

ANDRE SEMIFINALE

I den andre semifinalen torsdag 12. mai får vi ett kjært gjensyn med de italienske tenorene Il Volo. Syv år etter Gianluca, Ignazio og Piero representerte hjemlandet i Wien med låta Grande Amore, og endte på en flott tredje plass, er de tilbake på Eurovision-scenen. Denne gang med en spesiell opptreden, som sannsynligvis vil være et stort høydepunkt for alle som er til stede i Pala Olimpico torsdag kveld, så vel som for de som ser på hjemme.

Her får du ett gjensyn med Il Volo fra finalen i Wiener Stadthalle i Wien.

Er du spent på hva vi får servert i finalen? Følg med her på ESC Norge for fler nyheter om årets Eurovision Song Contest.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien