ODDSEN: Dette er oddsen dagen før dagen! Hvem vinner årets Eurovision?

Foto: EBU / NATHAN REINDS

Det er dagen før Dagen! I morgen er den store finalen av årets Eurovision Song Contest i Torino. Og for en kveld det kommer til å bli!

Gjennom to semifinaler har vi årets finaleheat klar. 25 dyktige musikere skal kjempe om pokalen i PalaOlimpico.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på oddsen for finalen, og hvem bettingselskapene tror vi vinne årets Eurovision Song Contest.

I løpet av de siste dagene har det ikke skjedd så store endringer på oddsen, men noen har klatret, noen har synket og noen land har økt sjansene sine til å gå videre til finalen. Eurovisionworld har en oppdatert odds på akkurat dette.

Finalen:

Først og fremst klarte både Norge, Hellas og Tsjekkia som har nordmenn med seg videre til finalen. Tsjekkia kommer til å starte hele showet, mens Norge er nummer 7. Hellas er nummer 17 i morgen. På oddsen er det Hellas som ligger høyest, på en 7. plass på oddsen med 1% sjanse til å vinne. Norge ligger på en 9. plass med samme prosent. Tsjekkia har klatret de siste dagene opp til en 12. plass på oddsen.

Sjekk ut vårt intervju med Hellas her!
Sjekk ut vårt intervju med Norge her!
Sjekk ut vårt intervju med Tsjekkia her!

I toppen ligger Ukraina med hele 60% sjanse til å ta årets seier. Etterfulgt av nå Storbritannia med 11% og Sverige med 9%. Italia og Spania ligger på en 4. og 5. plass med 6% og 4%. Polen ligger på en 6. plass, mens Serbia har klatret forbi Norge og ligger nå på en 8. plass på oddsen. Nederland ligger på en 10. plass.

Sjekk ut vårt intervju med Storbritannia her!
Sjekk ut vårt intervju med Polen her!
Sjekk ut vårt intervju med Serbia her!

I bånn på oddsen er det Litauen, Romania og Tyskland som ligger. Så blir det spennende og se om det blir noen endringer etter kveldens viktige juryprøve. Følg oss utover for de ferskeste nyhetene!

Hvem tror du kommer til å ta seieren i årets Eurovision?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien