ESC Norge er en side drevet på frivillig basis av MGP-fans. Vi holder deg oppdatert på nyheter, gir deg intervjuer og følger Eurovision og de nasjonale utvelgelsene tett. ESC Norge har et unikt samarbeid med den norske Grand Prix-klubben (OGAE Norway).

ESC Norge ble startet i mai 2009 av to entusiaster, og 19. juni samme år så escnorge.net dagens lys. I 2019 feiret vi ti år, og lanserte nye escnorge.no.
I dag er vi 16 fans som arbeider for å holde deg oppdatert på det som skjer i MGP- og Eurovision-universet.

Kontakt/Contact: [email protected]
Følg oss / Follow us:

Privacy Policy: https://escnorge.no/privacy-policy-of-escnorge/

Team ESC Norge

Alexander Gjørøy
Ullensaker
Redaktør

Mandy Pettersen
Oslo
Styreleder

Endre Fagervold
Oslo
Styremedlem

Anders Sandvei
Oslo
Styremedlem

Tommy Hansen
Oslo
Styremedlem

Heidi Elisabeth Aarsheim
Moss

Kristian Sognli
Trondheim

Morten Thomassen
Oslo
President i Grand Prix-klubben (OGAE Norway)

Knut Olav Halseth
Orkland

Jonathan Gaathaug
Oslo

Anders M. Tangen
Oslo

Charlotte Sissener
Ullensaker

Anita Kolloen
Oslo

Catalina Paduraru
Lørenskog

Magnus Bredesen Berg
Gran

Christer Høiland
Farsund/Kristiansand

Hvordan bli med i ESC Norge?

Du trenger ikke være journalist for å bli med i teamet vårt! Har du en brennende lidenskap for Eurovision, så er det en god start!
Har du gode IKT-ferdigheter, grei kjennskap til SoMe, liker å være sosial og skrive om vår felles lidenskap? Da kan du være en god match! En god formidlingsevne er en fordel.
ESC Norge drives på frivillig basis og alle som søker om å bli med må være over 18 år.

Får man akkreditering til MGP eller Eurovision ved bli med i teamet?
Vi kan ikke garantere at du vil få akkreditering til ESC-arrangementer. Det tildeles få plasser og det er styret, i samarbeid med redaktøren, som avgjør hvem som skal søke om akkreditering på vegne av ESC Norge.

Det vi kan tilby er muligheten til å sette ditt preg på nyhetene vi skriver om de ulike landene, rom for å blogge om det du brenner for og muligheten til å intervjue artister og andre personligheter innenfor Eurovision-universet. I tillegg vil du bli kjent med de andre i teamet, bygge nye relasjoner og få din stemme hørt av tusenvis av andre fans og entusiaster.

Syns du det fremdeles høres interessant ut? Send oss gjerne en mail.

Mailen bør inneholde informasjon om hvem du er og hvilke kvalifikasjoner du innehar. Skriv gjerne litt om dine favoritt-land og hva du brenner for å bidra med. Beskriv hvordan du kan være med og videreutvikle ESC Norge til å bli en enda bedre opplevelse for de som følger oss.