Kjenninger returnerer til Australia Decides!

Foto: EBU / Andres Putting

Den australske nasjonale utgaven av «Eurovision: Australia Decides» vil gå av stabelen i februar, og i dag har den australske kringkastingen SBS annonsert de tre første artistene som vil delta. Her kan vi se gamle kjenninger!

Her er det kjenninger både for de som har fulgt Eurovision Song Contest, samt den australske nasjonale finalen.

Den første artisten som kommer til å delta i deres nasjonale utvelgelse er Isaiah Firebrace. Han deltok i Eurovision Song Contest i Kiev i 2017 med låta «Don’t Come Easy». Ryktene sier at han vil ha en duett med en artist som ennå ikke er kjent.

Til Eurovision.tv sier han: «Når jeg først representerte Australia i Eurovision i 2017 var jeg 17 år. Det var min første gang i Europa, og jeg følte at alt var som en diffust drøm som gikk så alt for fort. Jeg har vokst mye som artist og person, og jeg har mye jeg vil vise! Jeg kan ikke si mer enn at dere vil forvente at jeg synger en duett med en fantastisk sanger som jeg har laget sangen sammen med».

I den nasjonale utvelgelsen vil han konkurrere mot 9 andre om billetten mot Torino.

Enda en kjenning er artisten Jaguar Jonze som deltok i den australske nasjonale utvelgelsen i 2020 med låta Rabbit Hole. Der kom hun på en 6. plass i den nasjonale finalen.

Den siste artisten som SBS har offentliggjort i dag er artisten PAULINI.

Programlederne for Australia Decides er komikeren Joel Creasey og Myf Warhurst. Den nasjonale utvelgelsen vil gå lørdag 26 februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien