Uventet MGP-samarbeid for Pakistan (oppdatert)

Jeg føler meg til stadighet velsignet som får lov til å bo i verdens herligste by; OSLO!! Og av og til føler jeg meg dobbelt velsignet, når det for eksempel er arrangementer som går av stabelen her som jeg kan være med på. En slik «av og til» opplevde jeg tirsdag 10.august, da 14.augustkomiteen arrangerte støttekonsert for flomofrene i Pakistan. På listen over artister som skulle bidra på konserten fantes nemlig ikke mindre enn FIRE tidligere MGP-deltagere, toppet (for meg) av Alexander Rybak.

Konfransierer for konserten var Jarl Goli og Noman Mubashir, og de geleidet oss fint gjennom en kveld som ble noe lengre enn planlagt. Flere dignitærer holdt appeller underveis i konserten, blant ander Erik Solheim, Erna Solberg, Svein Mollekleiv og Norges ambassadør til Pakistan. Lederen av 14.augustkomiteen, Aamir J. Sheikh, åpnet arrangementet. Av artister som deltok kan jeg nevne Alexx Alexxander, Sebastian James, Sarah Chen og den pakistanskengelske superstjernen Annie Khalid.

Til slutt kom vi endelig til den delen av programmet som jeg ventet på, og Noman introduserte en artist som han sa «trenger ingen stor introduksjon», og der kom Didrik.

{youtube}9lH7j2FCe-I{/youtube}

Han fikk så Alexander ut på scenen, og de fremførte The Everly Brothers «All I Have to Do Is Dream». Det tok litt tid før det kom video av denne duetten, men her er den; enjoy!

{youtube}c-VsgTlVZWw{/youtube}

Etter dette var det mange av oss som tenkte at nå kunne det ikke komme flere «overraskelser», men du og du så feil vi tok!! Det kom nemlig en «duett» til, denne gangen med Didrik på vokal og Alexander på fiolin; «My Heart Is Yours»!

{youtube}3Vj2kcYicXY{/youtube}

Alexander spilte så den fantastisk vakre «Song From a Secret Garden». Til slutt var det noen som forbarmet seg og la ut også dette nummeret på Youtube, så her kan det nytes!!

{youtube}WY4uWbt6PQQ{/youtube}

Så var det A1 sin tur, og til alles store overraskelse «feat. Alexander Rybak»!! JEG ble i alle fall helt i fistel av dette!! De fremførte «Everytime», og Alexander komplementerte stemmene deres utmerket med fiolinen. Så utmerket, faktisk, at Ben etter nummeret mente at han kunne bli det fjerde medlemmet av gruppa!! Bare hør, og se, her!!

{youtube}–V8iBSZ-TM{/youtube}

Nok en fantastisk aften i Oslo ble avsluttet av Torstein Sødal som fremførte først «You Raise Me Up» og helt til slutt sang «The Prayer» sammen med Merete Meyer. Dette må kunne sies å ha vært en aldeles perfekt avslutning på denne viktige konserten.

{youtube}X-9GmFikdY0{/youtube}

Det har ikke kommet noen tall på hvor mange penger som ble samlet inn under denne konserten, men det så ut til at alle de fremmøtte ga rikelig til de mange bøssebærerne i lokalet.

plakat

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien