Ingen kunngjøring av finaleby i dag heller

tysklandDet har vært spekulert i om EBU i dag skulle kunngjøre hvilken by i Tyskland som skulle arrangere finalen i ESC neste år. Selv om NDR har sagt at diskusjonene fortsatt pågår har borgermesteren i Düsseldorf uttalt i hytt og pine at byen er klar til å arrangere finalen i 2011.

EBU har derfor sett seg nødt til å komme ut med en kunngjøring som sier at det ikke vil bli annonsert noen finale by i dag. De bekrefter videre at diskusjonene fremdeles pågår og at praktisk organisering, kreativ utvikling og organisering er i gang.

EBU sier videre at de forstår at fansen er utålmodig etter å vite hvilken by som skal arrangere finalen, både av ren nyskjerrighet og av praktiske årsaker. Men nå som vi i motsetning til tidligere år har den luksusen at vi kan velge mellom flere kvalifiserte finalebyer, må man ha forståelse for at det tar lengre tid å utrede de ulike tilbudene.  Uansett vil det bidra til å få det aller beste resultatet for et vellykket arrangement i Tyskland.

Og selv om media som Derwesten.de og WAS Media Group annonserer at det er Düsseldorf som blir vertsby, fortsetter altså EBU og NDR og benekte dette.

Kilde: oikotimes.com



Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien