Sangene klar til slovenske EMA

Med blot en lille uke til den Slovenske finale i Ljubljana, er alt ved å være på plads til det store brak. Artisterne er funnet, lokasionen er funnet, scenen er klar, og det samme er det store apparat bak produksjonen – og det viktigste i en musikkonkurranse, låterne er klar.

slovenia

 

Feltet bak de 6 utvalgte låter er erfarne folk, komponister og rimsmede fra inn- & utland er med, og har tidligere stillet ved Eurovisjonen og nasjonale finaler, med låter som: No one (Slovenia ESC 2011), Samo ljubezen (Slovenia ESC 2002), Mr. Nobody (Slovenia ESC 2005), Energy (Slovenia ESC 2001), Naj bogovi Slisijo (Slovenia ESC 1998), Molitva (Serbia ESC 2007), Someday (Dansk MGP 2009), Et cetera (Irland ESC 2009), Det’ lige det (Danmark ESC 1984), Vi maler byen rød (Danmark ESC 1989), og listen fortsætter lengere ut.

 

Hver av artisterne har fået 3 låter som de skal fremføre ved EMA. Neden for er de 6 låter som er blevet presentert som årets håp på vegne av Slovenia.

 

EvaBoto2012

Eva Boto

  • Run (Christina Schilling, Camilla Gottschalck, Henrik Szabo, Daniel Nilsson, Søren Bundgaard, Gaber Radojevic)
  • Verjamem (Vladimir Graic, Igor Pirkovic)
  • A si sanjal me (Matjaz Vlasic, Ursa Vlasic, Bostjan Grabnar)

 

EvaNiki2012

Eva & Nika Prusnik

  • Konichiwa (Bilbi, Gregor Stermecki, Teodor Amanovic-Tos)
  • Love hurts (Chiron Morpheus, Iztok Turk)
  • Malo srece (Magnifico, Barbara Pesut, Schatz!)

 

EMA finalen står den 26. februar direkte fra Ljubljana, når slovenerne skal finne den eller de jenter, som skal sendes til Baku om 3 måneders tid.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien