MGP-comeback for Mimi Blix

Hun gjorde seg kjent for store deler av det norske folk sist hun deltok i Melodi Grand Prix. Nå forsøker Mimi Blix seg igjen i MGP-sirkuset med en fengende poplåt som hun selv har vært med på å skrive sammen med tre italienere.

Med Allergic gjorde norsk-ugandiske Mimi Blix seg bemerket i Melodi Grand Prix tilbake i 2011. Den flotte modellen og sangeren tok seg videre til Andresjansen, der det til manges skuffelse ble tap for Sie Gubba i første runde.

Nå er Mimi tilbake i rampelyset med groovy rytmer og fete beats i poplåten Catch Me, som er et norsk-italiensk fellesprosjekt. Mimi har skrevet melodien i samarbeid med dr. Shiver, alias Bruno Carlo Oggioni, mens Oggioni har skrevet teksten sammen med landsmennene Luca Monticelli og Mauro Cottini.

Når hun ikke står på MGP-scenen jobber 21 år gamle Mimi Blix både som artist og modell fra sin base i London. Hun har kontrakt med verdens største modellbyrå IMG, og har blant annet arbeidet for verdenskjente blader som Vogue, Elle, Marie Claire og Cosmopolitan. Musikkbakgrunnen sin har Mimi fra diverse ungdomsband, der hun spilte både trommer og gitar i tillegg til å synge.

I delfinalen på lørdag skal Mimi Blix på scenen i Steinkjer som nummer seks av syv artister, og hun satser på at det denne gangen skal bære helt til finale i Oslo Spektrum den 9. februar. Spenningen blir utløst når sendingen starter kl. 19.55 på NRK1.

Kilde: NRK, mimiblix.no
Foto: Julia Naglestad / NRK


Stem på din favoritt av Steinkjer-bidragene: {acepolls36}


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien