To nye artister bekreftet til Australia Decides

Tidligere denne måneden ble Casey Donovan og Vanessa Amorosi offentliggjort som de to første artistene for Australia Decides 2020. Nå er to nye spennende artister bekreftet.

De to som slår følge med Donovan og Amorosi er Mitch Tambo og iOTA alias Sean Hape. 29 år gamle Tambo gikk tidligere i år til finalen i Australia’s Got Talent, og gikk viralt etter en av sine opptredener der. En av dommerne, Nicole Scherzinger (fra popgruppen Pussycat Dolls), beskrev ham som «en ekte representant for Australias skjønnhet, kultur og talent.»

iOTA er artistnavnet til Sean Hape – en prisbelønnet og kritikerrost sanger, låtskriver og skuespiller. 50-åringen har også stått bak sceneproduksjoner som The Rocky Horror Show og Smoke & Mirrors. Hape har gitt ut syv album.

-Vi er glade for å kunne ønske Mitch og iOTA velkommen til denne virkelig spennende line-upen. Sammen med Casey Donovan og Vanessa Amorosi begynner disse fire artistene å gi fansen en indikasjon på mangfoldet og den rå kreativiteten som vil være kjernen i Australia Decides 2020, uttaler underholdningssjef i TV-kanalen SBS, Josh Martin.

Fortsatt er det seks artister som ikke har blitt offentliggjort. Den nasjonale finalen går lørdag 7. februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien