Går Annprincess eller KEiiNO til finalen?

Dette er et blogg-innlegg og representere kun skribent Morten Thomassens egne synspunkter.

Jeg vet naturligvis at det ikke skal være dueller i år, av de seks låtene som fremføres i hver delfinale går tre av dem til finalen, men hvorfor ikke lage delfinalene om til tre dueller der en vinner finaleplass og en ikke gjør det?

Tredje duell i delfinale 3 er mellom Annprincess og KEiiNO.

Annprincess

Denne damen er et veldig nytt navn på meg, men nye navn på MGP-himmelen ønsker jeg alltid velkommen. Damen med etternavnet Johnson har skrevet låten «Save Me» alene og er dermed vel en av de to å år som har gjort akkurat det.  Litt vanskelig å beskrive denne låten, den har litt allsang-faktor og har noen veldig oppbyggelig over seg som jeg synes er veldig likandes. Men, jeg er vel veldig redd for at det ikke blir bygd opp nok sympati for denne låten til at folket vil stemme den frem til en finale, til det er det nok minst tre låter i denne delfinalen som er mer musikalsk ettertraktet enn denne er jeg redd. Dog, denne låten synger som en av de tre siste i delfinalen og skal man tro statistikken er denne låten sikret finaleplass.

KEiiNO

Våre venner Alexandra, Tom Hugo og Fred prøver seg igjen i den konkurransen som brakte dem frem i publikumslyset og gav dem en pangstart på karrieren. Det er vel ikke slik at karrieren er for nedadgående de prøver seg for tredje gang i MGP, de sier selv at de endelig har en låt de mener kan gjøre det for Norge. Hvor mange som er enige i at «Damdiggida» har det som skal til for å komme seg til ESC for Norge strides vel de lærde om og vinnersjansen i MGP fikk seg vel en aldri så liten smell da Gåte fikk vist seg frem sist helg.  De skal ha for at de stiller med nok en unik MGP-låt og mange hardbarka MGP-fans vil nok ta denne til sitt hjerte fort og greit de. Føler at de flørter litt med folkemusikk her, noe jeg synes er positivt, men alt i alt er jeg nok redd at selv om denne låten garantert tar dem til finalen vil det ikke holde for en tur ut i ESC-verdenen igjen, til det er den rett og slett for enkel og vel forglemmelig. Men gi meg et heftig show på scenen og jeg kan endre mening fort jeg.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien