Alexander Rybak på DR i Danmark

michael

Alexander Rybak har nu gjort sin indmartch på DR – der er indlæg på deres hjemmeside om Alexander Rybaks nyudgivet plade… Der beskrives om de Norske mediers store begejstring, og ligeledes om de Svenske mediers sammenligning med en Smølfe-plade:

http://www.dr.dk/Musik/Artikler/2009/05/fairytales.htm

I Højre side (se: «Alexander Rybak i Aftenshowet») finder man derudover et 5:21 minutters klip fra DR’s program «aftenshowet» – som sendes i DR’s «prome-time» på hverdage, hér var Alexander Rybak med i sidste uge, og leverede et afslappet interview, på en smuk sommeraften i Dannnerlandet…

AR

Alexanders nyudgivne plade er ikke kommet ud i Danmark pt. – men han blander sig dog på Single Tracklisten, og har i 3 uker været placeret med Fairytale, med en placering som nummer 1 som bedste, og i denne uke er han gået ned til en 12. plads : http://www.hitlisten.nu/

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien