Island forbereder 2010

island

RUV melder at de nå har åpnet for innsending av bidrag til Söngvakeppni Sjónvarpsins 2010. Frist for innsending av bidrag er 5.oktober 2009, og opphavsmennene må enten være islandske statsborgere eller de må være folkeregistrerte på Island pr 1.oktober 2009 og fortsette med det til etter ESC 2010. RUV forbeholder seg også retten til selv å invitere komponister til å delta; noe de også gjorde i årets uttagning.

Komplette regler for deltagelse (på islandsk) finner du her.

Samtidig offentliggjør de planene for gjennomføringen av den nasjonale utvelgelsen; det vil i januar og februar avholdes delfinaler og en finale. Island vil med andre ord ha en prosess som er lik den de hadde i år.

Jeg kommer tilbake med mer informasjon fra Island, sikkert inkludert en voldsom rykteflom om hvem som skal delta, både som opphavsmenn og som artister, etter hvert.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien