Alexander runder 100!

Alexander Rybaks album «Fairytales» har nå rundet 100.000 solgte album i Norge. Han har riktignok bare oppnådd to uker på selve første-plassen, men konkurransen har vært knallsterk – blant andre fra andre hjemlige storheter som a-ha og Hallelujah-kvartetten Fuentes/Lind/Holm/Nilsen.

Rybak er stadig på turné og har så og si fullt program både i Norge og utenlands ut september/oktober. Nye datoer kommer stadig til. Turnéprogrammet (for Norge) oppdateres jevnlig på Rykbas MySpace-sider. Mellom all turneringen, har det også nylig kommet en ny offisiell video til «Fairytale»

Det meldes også om platina-salg i Hvite-Russland – uten at vi kan bekrefte antall eksemplarer for en slik utmerkelse der.

En liten kuriositet, som det vel heter…: I følge flere nettaviser, blant annet amta.no, er Rybak i sommer en av ferieturens baksetevinnere(…) for de minste – bare slått av Harry Potter, og like foran Kaptein Sabeltann!

Under kan du se Alexanders nye video. Vi tar gjerne imot kommentarer…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien