Platina i Sverige

Glem «slemme» journalister i Expressen og Aftonbladet. Alexander Rybak fortsetter sin sjarmoffensiv i nabolandet, og «Fairytale» har faktisk denne sommeren vært en av de virkelig store sommerslagerne i Sverige.

Etter nitten uker, er singelen stadig blant de 25 mest populære låtene på svenskenes offisielle «Topplistan». Den lå hele fem uker på førsteplass, solgte raskt til gull – og har nå nådd platina. Hvilket i Sverige vil si 20.000.

Det er andre året på rad at vår norske vinnerlåt også fenger naboen i øst. Også Maria Haukaas Storeng klatret høyt på Topplistan, selv om «Hold On Be Strong» på ingen måter kan sammenlignes med den populariteten Alexander og «Fairytale» har oppnådd.

Kilder: gylleneskor.sehitlistan.se, wiki.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien