Ingen Monaco…

monacoDet blir sannsynligvis ikke noe gjensyn med Monaco i Oslo 2010. Det er det franske nettstedet eurovision-info.net som melder dette etter en uttalelse fra den tidligere delegasjonslederen for fyrstedømmet, Phil Bosco, som forøvrig også er låtskriver for (minst) to av fyrstedømmets siste bidrag.

«Samtalene mellom EBU og TMC har ikke ført frem», er begrunnelsen, som også er oppgitt på Oikotimes. Foreløpig har vi ingen informasjon fra andre kilder, og vi minner igjen om fjorårets nesten kaotiske tilstander, der land kom og gikk på deltakerlistenene til langt ut i januar, i Georgias tilfelle mars.

Europas minste land (etter Vatikanstaten) deltok flittig i ESC fra 1959 til 1979 med én seier tilbake i 1971. Siden forsøkte TMC seg tre ganger på midten av det siste tiåret, uten å være i nærheten av en finaleplass.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien