Audition-innspurt i Tyskland

unserstarUten at for mye har blitt avslørt fra den tyske TV-duoen Pro7 og NDR, vet man i hvert fall at audisjonene til Tysklands Oslo-prosjekt, «Unser Star für Oslo», nærmer seg slutten. Den 8. november er siste dag for prøver og overbevisende toner, og etter dette skal 20 lovende vokalister plukkes ut til de åtte showene som skal avholdes i februar og mars. Audisjonene har pågått helt siden den 18. september.

Unser Star har fått forholdsvis stor oppmerksomhet i tyske medier, men samtidig fortelles det også om forholdsvis liten oppslutning på enkelte audisjoner. Av de utvalgte tjue deltakerne, skal to stå igjen til den store finalen en gang i starten av mars neste år.

Det er ennå uklart om casting-sjef Stefan Raab selv skal skrive låten som skal representere Tyskland. På ESC-siden til Das Erste/NDR, kan man både se og høre smakebiter fra prøvene.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien