Fairytale – the movie

alex_kors

Det er nå snart et halvt år siden Alexander Rybak trollbandt Europas befolkning med sin fiolin og «Fairytale». Nå kommer snart filmen om hans  opplevelser etter seieren i Moskva, en periode som kun kan beskrives som nettopp et eventyr. Regissør Rune Langlo («99% ærlig» og «Nord») har fulgt Alexander «overalt» siden seieren, og det er Alexander som med egne ord forteller eventyret.

Hovedpersonen selv synes det er «irriterende mange hemmeligheter» som blir avslørt i filmen, og i følge plateselskapet EMI, som er ansvarlig for utgivelsen, vil vi få del i «hysteriet, romansene og livet på og bak scenen». Vi får blant annet klipp fra Alexanders triumfferd rundt i Europa, musikkvideoene til «Fairytale«, «Funny Little World» og «Roll With the Wind» og Alexanders konsert i Den Norske Opera, der blant andre Arve Tellefsen og Bettan bidro med gjesteopptredener.

DVD’en slippes 30.november, helt perfekt i forhold til julehandelen.

Kilde; farojournalen.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien