a1 til MGP: Det andre ryktet (oppdatert)

VG fortsetter med å «lekke ut» artister som skal være klare for den norske Melodi Grand Prix-finalene. Forrige uke kunne avisen stolt presentere Lene Alexandra, som riktignok (eller kanskje selvsagt) benektet en hver kjenneskap til deltakelse.

I dag er Christian Ingebrigtsen og a1 neste navn fra baklomma.

a1band

Christian Ingebrigtsen har allerede levert tre bidrag som låtskriver til MGP, i 2008 med Torstein Sørdals «Eastern Wind» i 2008 som da ble nummer to. Like stor suksess ble det ikke med hans første, «She’s My Baby» fremført av Marius Hoff i 2000 eller Charites «Sweeter Than A Kiss» i årets konkurranse.

Om Ingebrigtsen har levert en låt, er dette ingen overraskelse. Overraskelsen blir derimot at a1 vil delta, en gruppe med flere store èn hits bak seg – også i et stort platemarked som Storbritannia. Gruppa gjør comeback i disse dager med singelen «Take You Home», nå som trio da Paul Marazzi har valgt stå utenfor den nye satsingen (Marazzi i blått).

Etter tidligere praksis har NRK presentert låtksriverne før artistene, og det er ingenting som tilsier noe nytt fra Marienlyst i år. VG opplyser ingenting utover «interne kilder» i sin artikkel, som også opplyser om låta som «storfavoritt».

VGs artikkel er ikke tilgjengelig på nett i skrivende stund. En foreløpig referanse til ryktet kan være et oppslag fra Se & Hør. Legg forøvrig merke til at Kampanje gjengir ryktet, et nettsted som ikke er kjent for å spre slike – men heller omtale dem!

Oppdatert: VG har nå kommet med sin artikkel, direktelink her.

Kilder: VG, kampanje.com, wiki, bilde: guam.uk.co.

PS! Også tidligere Idol-deltaker Kim Rune Hagen ryktes i følge VG for MGP-deltakelse, sådan er a1 egentlig tredje ryktet….

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien