MGP: Nå også Mira Craig (oppdatert)

miracraigVG fortsetter med å «avsløre» ubekreftede-bekreftede artister for MGP-finalene over nyåret. Dagens navn er Mira Craig, og det første spørsmålet som da tårner seg opp er kanskje: På scenen denne gang?

Mira Craig komponerte som kjent Maria Haukaas Storengs «Hold On Be Strong» i 2008, et bidrag som kom på en flott femteplass i Serbias hovedstad Beograd – og også ble en stor singlehit både her hjemme og i Sverige. Marias påfølgende CD med god hjelp fra Mira, gjorde det også bra.

Mira Craig slo gjennom i 2005 med originale R&B-inspirerte låter som «Boogeyman» og «Headhunted». Seinere utgivelser har ikke klart å oppnå samme suksess, men blant annet samarbeidet med Maria har vist at Mira slett ikke er ute av det norske musikkbildet. Etter et turbulent år med en del negativ oppmerksomhet, er Mira for øyeblikket  ktuell som dommer i TV2s norske utgave av X-Factor.

 

På vegne av EscNorge vil jeg understreke at vi kun refererer til andre medier angjeldende de løpende artist-ryktene. Ingenting er bekreftet fra NRK eller Dinamo.

Til mer håndfaste navn og «bevis» kommer på banen, er det opprettet en tråd på forumet – der artistnavn og andre rykter rundt Melodi Grand Prix kan skrives og følges. For uregistrerte brukere: Bruk denne tråden.

Kilder: VG, bilde: Phiary.com.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien