Gaute Ormåsen skal delta i MGP

Gaute Ormåsen kjent fra Idol, skal vi danse, hotel cesar og som artist skal delta i neste års Melodi Grand Prix. Det bekrefter han selv i et intervju med God Kveld Norge.

gauteXart280

 

Gaute ble for alvor kjent i Norge etter at han kom på andre plass bak Kurt Nilsen, i Idol 2004. Siden det har han hatt mange jern i ilden. Han har gitt ut mange plater, derav en norskspråklig plate. Han har deltatt i «skal vi danse», vært med i «allsang på skansen» og han har vært skuespiller i «Hotel Cæsar». Nå er han altså klar for Mgp.

Gaute som for tiden arbeider med sin nye plate, forteller at han har utsatt dette prosjektet for å kunne være med i Melodi Grand Prix. Nå starter forbedredningene til showet, som starter allerede i januar. Under kan du se et youtube klipp fra sangen «kjærlighet er mer enn en forelskelse», som var debutsingelen fra den norsk språkelige platen hans.

Kilder:
1: Foto: Dagbladet.no
2: Gd.no

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien