Aserbajdsjan velger representant i nasjonal finale

aserbajdsjanDet aserbajdsjanske tv-selskapet Ictimai annonserte i går alle deltagerne i deres nasjonale utvelgelse til Oslo2010. Det er åtte artister som hver skal presentere en låt i en finale, datoen er foreløpig ikke gjort kjent.

aynurNoen av deltagerne er allerede godt kjente og meget populære i Aserbajdsjan, mens andre er helt i startfasen av sine karrierer. Ictimai sier de har tillit til at alle disse artistene har det som trengs for å skulle ta seieren i Oslo, og dermed bringe Eurovision Song Contest til Baku i 2011.

seyranSangene er ikke offentliggjort enda, da de nå går gjennom en siste internkontroll hos tv-selskapet, for å forsikre seg om at de har det som trengs for å være verdige deltagere. Titlene på bidragene er heller ikke sluppet, også det for at man skal ha muligheten for å bytte sanger for de ulike artistene.

Som vi kan se på listen over deltagere under, så har ryktene som har gått i forkant vist seg å være rimelig treffsikre; både Seyran, RG, Milk&Kisses, Safura og NEXT har vært nevnt i diskusjonene i forkant.Deltagerne, med link der vi har funnet det, er som følger;

Seyran (bildet over til venstre)  
RG
Milk & Kisses
Safura
Next
Azad
Sabrina
Aynur Isgenderli (bildet over til høyre)

Kilder; ictimai.az, escmalta.com

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien