Armenia ser etter bidrag til nasjonal finale

armeniaDen armenske kringkasteren ser etter ti bidrag, som skal konkurrere i en nasjonal finale. Vinneren får representere de armenske fargene i Eurovision Song Contest 2010 i Oslo.

Sanger kan bli sendt inn til og med 1 februar 2010. Innen 10 februar blir ti sanger valgt ut, og mellom 10 og 15 februar vil disse sangene bli sendt på tv. Som i andre land skal vinneren avgjøres ved 50% sms stemming og 50% juryavstemming.

Armenia har deltatt siden 2006, og deres beste resultat er en 4 plass fra Beograd i 2008. Ifjor ble de representert av tvillingene Inga&Anus med sangen «Nor par». De fikk en 10 plass, som er deres dårligste plassering siden debuten.

Kilder:
1. esctoday.com
2. wikipedia.org

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien