BHRT avslører sin representant 11 januar

bosnia-hKringkasteren i Bosnia&Herzegovina avslører sin representant 11 januar. Da vil vi også få vite hvilken sang artisten skal synge. Den 7 mars vil sangen for aller første gang kunne høres offentlig.

Fristen for å sende inn bidrag gikk ut i forrige uke, og BHRT har motatt mellom 80 og 100 sanger. Den profesjonelle juryen møtes 11 januar, og skal sammen velge ut artisten og bidraget. Samme dag vil dette bli offentliggjort.

Selv om sangene er strengt konfidensielle, har lokale medier i Bosnia&Herzegovina klart å få frem noen av kandidatene. Det spekuleres i navn som; Nermin Puskar Pusko, Maja Sarihodz, Vukasin Brajic, Amel Curic, Alen Albinovic og Selma Bajrami m. flere.

Kilder:
1. esctoday.com
2. BHRT

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien