Den Hviterussiske såpeoperaen fortsetter

I fhvite-russlandølge Eurovision-Spain.com er det nå nye planer på gang i Hviterussland. TV selskapet ONT hadde som kjent håpet på å overta produksjonen av utagningen til ESC fra BTRC og er i full gang med programmet «Musical Court», for å finne et verdig bidrag til å representere Hviterussland i Oslo i mai.

Nå viser det seg at ONT har fått avslag fra EBU om å bli medlem i organisasjonen og følgelig kan ONT ikke stå for produksjonen. Hele arrangementet går derfor tilbake til BTRC, selv om utagningen «Musical court» er godt i gang. BTRC har åpnet for innsendelse av bidrag fram til 1. februar og vil så arrangere en audition hvor de utvalgte kandidatene blir presentert den 25.februar.

Valg av Hviterusslands bidrag vil skje en eller annen gang i mars og det er uvisst om ONTs «Musical Court» vil være med å påvirke utvelgelsen av Hviterusslands bidrag. escNorge vil fortløpende oppdatere denne parodien så fort ny informasjon foreligger.


Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien