Hva har BBC på lur?

storbritanniaEtter suksessen i Moskva med Jade, spekuleres det stort i Storbritannia. Hva kommer BBC til å finne på i år?

Ifjor var det programmet «your country needs you», som utgjorde den nasjonale utvelgelsen for landet. Da hadde Diane Warren og Andrew Lloyd Webber laget en sang sammen. Publikum valgte da Jade til å synge denne sangen. I år derimot har det vært uvanlig stille fra den britiske kringkasteren.

BBC bidrar selv til å holde spekulasjonene oppe da de til stadig vekker poster mystiske kommentarer og bilder, på deres egen esc side. Det var lenge et rykte i britisk media om at tidligere blue vokalist Duncan James, skulle synge en sang laget av Garry Barlow. Dette er nå offisielt avkreftet av BBC.

Hva BBC finner på for Storbritannia trenger vi ikke vente lenge på, da de selv har sagt at de kommer med en melding om en uke eller to.

Jade klarte med sin «My time» å gi Storbritannia deres første topp ti plassering siden 2002.


Kilder:
1. esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien