RTVE har motatt 480 bidrag

spaniaNatt til den 12 januar stengte RTVE mulighetene for å sende inn bidrag til sin nasjonale utvelgelse: «Tu pais necesita». Rett etter at fristen hadde gått ut ble det klart at de har motatt 480 bidrag til sin konkurranse.

En jury skal nå høre igjennom alle bidragene, og velge ut de bidragene som passer med reglene. Halvparten av de 480 bidragene ble sendt inn i løpet av de tre siste dagene. Fra og med 18 januar kan brukere av nettstedet rtve.es stemme frem til 5 februar.

Deretter vil de ti med flest stemmer få konkurrere i et direktesendt tv show, der vinneren kåres. Det er ennå ikke satt en dato for når dette programmet skal kringkastes.

Kilder:
1. Rtve.es

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien