Nominert til to Spellemenn

I dag ble listen over de nominerte til «Spellemannsprisen 2009» offentliggjort. Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse at «Eurovision Song Contest»-vinner Alexander Rybak er nominert, og det til hele to priser.

alex_kors

Han er nominert i klassen «Årets Mannlige Artist» sammen med navn som Sondre Lerche, Sivert Høyem og Martin Hagfors. I denne klassen nomineres man for et album, og Alexander er derfor nominert for «Fairytales». Du kan lese escNorges anmeldelse av hele albumet her.

I tillegg er han nominert i klassen «Årets Nykommer». Her kjemper han med Donkeyboy, John Olav Nilsen & Gjengen, Kråkesølv og Vilde Frang.

«Spellemannsprisen 2009» går av stabelen i Oslo Spektrum lørdag 6.mars, og programledere i år er Solveig Kloppen og Ravi.

Kilde; tv2.no

Del:
Relaterte artikler