escNorge presenterer Alexanders nye låt

Lørdag 30. januar hold Finland sin nasjonale finale i Tampere og valgte sin representant til Eurovision Song Contest 2010. I pausen, mens det finske folk stemte fram sin favoritt, var Alexander Rybak invitert til å underholde publikum og TV-seerne. Alexander kunne da presentere sin nye låt «Europe Skies» til stor jubel fra et ellevillt publikum.

«Europe Skies» er enda en perle av en låt fra den unge ESC vinneren og vil helt sikkert plassere seg på listene i tiden framover. Dette blir selvfølgelig bare spekulasjoner men det sies allerede at hadde Alexander deltatt i år igjen med denne melodien ville han ha vært den første til å vinne MGP og ESC to år på rad. Dette er nemlig en melodi som lett fester seg på hjernen og som man bare vil høre mere av.

Se klippet fra den finske finalen med påfølgende intervju av Alexander Rybak og døm selv.


Del:
Relaterte artikler