100 dager til finalen – ingen tusser og troll

logo2010Det er nå bare 100 dager til finalen i Eurovision Song Contest går av stabelen i Telenor Arena. Mange er veldig spente på hva NRK velger å presentere for Europa, og ikke minst hvem som skal stå for selve presentasjonen; nemlig programlederne. Nå begynner det så smått å komme nyheter fra NRK, denne gang i form av uttalelser fra «ESC-sjefen sjøl», Jon Ola Sand (bildet under).

Når det gjelder programledere vil Sand ikke si noen ting enda, annet enn at mange sender inn forslag til hvem som bør få jobben. Noen har til og med sendt inn forslag på læreren sin… Sand bekrefter også at NRK vil ta avgjørelsen på dette senest 22.mars. Når de vil offentliggjøre beslutningen sier han imidlertid ingenting om.

jo_sand

Sjefsprodusent for ESC i EBU, Svante Stockselius, har tidligere uttrykt frykt for at Oslo2010 vil bli fullt av «Ola med lusekofter, troll og vikinghjelmer». Han kan nå slappe helt av, i alle fall når det gjelder akkurat dette. Sand sier at NRK ser på andre måter å presentere Norge på enn med fjorder og fjell.

Sand uttaler også at postkortene, som brukes for å introdusere hvert enkelt deltagerland, mer skal henspeile på slagordet for ESC2010; «Share The Moment», enn på «troll, vikinger, fjorder og fjell». Siden dette er en kveld der hele Europa faktisk deler dette øyeblikket, ønsker NRK et større fokus på det store fellesskapet, heller enn å bare vise frem våre nasjonale smykker.

Kilde; aftenposten.no
Bilde; siste,no

Del:
Relaterte artikler