Dima Bilan for Russland igjen?

russlandDa er det bekreftet at Dima Bilan er en av finalistene som skal kjempe om å få representere Russland i Oslo i mai. Mange mener at dette er synonymt med at han kommer til å vinne den nasjonale finalen, og hans popularitet i Øst-Europa tatt i betraktning, så er det ikke usannsynlig at det vil bli resultatet.

Sangen Dima skal delta med denne gangen er et Kirkorov-produkt ved navn «White Night», og det er en langt mer uptempo låt enn de to foregående bidragene hans. En demo-versjon av låten, med kun na-na-na-na i stedet for tekst, kan du høre her. Teksten står i boksen til høyre for videoen på youtube.

{youtube}JD2PcqfJ4-w{/youtube}

Dima Bilan er vel kjent for de fleste, men en kjapp oppsummering av hans ESC-historie har vi da alltids plass til Han debuterte i ESC i Aten i 2005. Da kom han på andreplass med «Never Let You Go«. Dette var imidlertid ikke første gangen han forsøkt å få den russiske billetten til ESC. Han deltok nemlig i den russiske finalen i 2005 med låten «Not That Simple», men endte da på andreplass bak Natalia Podolskaya med «Nobody Hurt No One». Hvem vet hva som kunne skjedd hvis han hadde vunnet dette året og kommet til Kiev med denne sangen?

{youtube}BLV6NMF1-wc&feature=related{/youtube}

I 2008 var Dima tilbake med balladen «Believe«. Han bød på litt av et sceneshow, med både en Stradivarius og en verdensmester i kunstløp på scenen. Selv var han både barbeint og delvis skjorteløs. Teksten til «Believe» var basert på filosofien bak den amerikanske verdenssensasjonen The Secret, og handlet om at du kan få til alt du ønsker, så lenge du er villig til å jobbe for det. Kanskje de positive vibrasjonene fra The Secret fløt i Dimas retning, for da stemmene var talt opp var det klart at han hadde gått av med seieren.

dimaklokke

 

Kilder;fanclubdimabilanromania.com, wikipedia
Bilde; radikal.ru

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien