Kaos rundt Melodifestivalen

Mens diskvalifasjons-anklagene mot lørdagens Timotej-bidrag får spalte-plass i både svenske og norske medier, har Christer Björkman og SVT fått nok en kjedelig sak å bryne seg på.

illhacking

Som for flere av låtene i den norske MGP-finalen, har hackere klart å stjele minst to av de ennå upubliserte, gjenstående Melodifestival-låtene. Dette gjelder bidragene til favoritt Peter Jöbeck (skrevet av Fredrik Kempe) og Sibel.

SVT har ennå ikke bestemt seg for hvordan saken skal håndteres – og det er en mulighet for at samtlige bidrag foran den fjerde og siste delfinalen, vil bli publisert i sin helhet for å skaffe mest mulig rettferdighet for konkurransen. SVT arbeider også febrilsk for å kunne stanse og fjerne låtene på nettet.

sverigeKilde: Expressen.se, SVT, NRK. Bilde : Illustrasjonsfoto

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien