Problemene fortsetter i Hellas

hellasNi artister skulle i utgangspunktet konkurrere i den greske nasjonale uttakningen til ESC2010, men dagen etter at listen over artister var offentliggjort, viste det seg at en av bidragene var lagt ut på Youtube lenge før den greske fristen for offentliggjøring hadde gått ut. Bidraget «Enjoy the Day» med Katerine Avgoustakis ble derfor diskvalifisert.


Nå viser det seg at ytterligere et av de deltagende bidragene har vært spilt offentlig før fristen, noe som fører til at det også må diskvalifiseres. Bidraget det gjelder denne gangen er «Tables are turning» fremført av Eleftheria Eleftheriou.

Den greske finalen er nå nede i syv sanger, og på esc-fora rundt omkring på nettet fleipes det nå med at det greske bidraget til Oslo vil være det som lengst greier å unngå diskvalifikasjon…

EBU har satt fristen for offentliggjøring av låter til ESC2010 til 1.oktober 2009. Tv-selskapene i hvert enkelt land står imidlertid fritt til å sette en senere frist, og ERT har sagt at bidragene ikke skal spilles offentlig før den offisielle låtpresentasjonen 5.mars.

Kilde; eurovision.ert.gr

Del:
Relaterte artikler