Låtene i Hellas sluppet før tiden

hellasSom vi meldte i går har det vært mye styr rundt den greske nasjonale uttagningen til ESC2010. Først ble en låt diskvalifisert fordi den hadde vært lagt ut på Youtube tidlig i høst. I går kom bekreftelsen på at ytterligere et bidrag var blitt diskvalifisert, også denne gangen fordi den var blitt spilt offentlig før fristen i Hellas tillot.

I dag har derfor ERT besluttet å slippe de resterende syv finalistene, dette for å unngå flere lekkasjer. Alle bidragene kan høres HER. Alt står skrevet på gresk, så her følger en «nøkkel» så du vet hvilket bidrag du hører på.

Χρήστος ΧατζηνάσιοςChristos Chatzinasios- Illusion
Sunny Μπαλτζή & Second Skin –  Sunny Second skin – Game of life
Μάνος Πυροβολάκης – Manos Pyrovolakis – I kivotos tou Noe (Noah’s ark)
Γιώργος Αλκαίος & FriendsYiorgos Alkaios and Friends – Opa 
Γιώργος ΚαραδήμοςYiorgos Karadimos – Polemao
Μέλισσες –  Melisses – Kinezos
Emigre – Émigré – Touch me deep inside
Kilde; eurovision.ert.gr, esctoday.com
Del:
Relaterte artikler