Sveits lanserer offisiell video av «Il pleut de l’or»

sveitsSveits, som var et av de første landene til å velge bidrag til Eurovision Song Contest har nå sluppet den offisielle vidioen og studioversjonen av deres bidrag «Il pleut de l’or» (Det regner gull) med Michael von der Heide. Lanseringen er et forsøk på å få seieren tilbake til Sveits igjen, noe som ikke har skjedd siden Celine Dion vant med «Ne partez pas sans moi» i 1988.

Selve videoen er vel ikke i seg selv spesielt oppsiktsvekkende men den våkne lytter vil høre at studioversjonen skiller seg noe instrumentalt og taktfast ut fra liveversjonen, som for første gang ble presentert under Swiss Award den 10. januar. Michael von der Heide framførte forøvrig den nye utgaven i pausen i den latviske finalen for kort tid siden og det er altså slik den vil framføres i Telenor Arena i Oslo.

Sveits vil framføre sitt bidrag i den første halvdelen av den andre semi-finalen den 27.mai. Sveits melodi skiller seg på mange måter kraftig ut fra de andre deltagernasjonene med en riktig komersiell schlager produksjon og det skal bli spennende å se hvordan den vil bli mottatt blandt trenden i år, som er ballader og etniske toner. EscNorge ønsker Sveits lykke til og den «nye» versjonen kan nytes nedenfor.

{youtube}whKnexAJdsU{/youtube}

Kilde: youtube.com


Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien