Hviterussland sender «Butterflies» istedenfor «Far Away»

hvite-russlandHviterussland annonserte tidligere at de skulle sende gruppen 3+2. Det var lenge tvil om «Far Away» skulle bli deres endelige låt, og det ble det altså ikke. Istedenfor sender hviterusserne den stemningsfulle balladen «Butterflies».

Du kan se videoen og høre sangen her!: http://naviny.by/rubrics/culture/2010/03/19/ic_media_video_117_3999

For hviterusserne er dette den første balladen de har sendt siden de ble med i 2004. Kanskje ikke så lurt dette året, som har flere sterke og mindre sterke ballader enn vanlig. «Far Away», med en litt mindre intens fremførelse enn den de viste, kunne nok kanskje hevdet seg bedre i mai, men vi får vente og se hvordan «Butterflies» gjør det.

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien