Kroatia offientliggjør ny video med Femminen og «Lako je sve»

kroatiaHelt siden Kroatia valgte melodien ‘Lako je sve’ med gruppa «Femminem» til å representere landet i Oslo i mai, har ESC fans ventet på den offisielle videoen. Nå har HRT 1 sluppet den, og andre Kroatiske TV-stasjonene vil få mulighet til å vise den fra og med i morgen.

Videoen er laget av den kjente kroatiske musikkvideoproducenten Gonzo, som bl. a. laget musikkvideoen til Severinas «Moja Stickla» i 2006. Kjolene i videoen er designet av Gordana Zucić, og i kjølevannet av videoen vil det bli sluppet en masse promoteringsmateriale, bl.a. en engelsk og italiensk versjon av «Lako je sve». Kroatia har virkelig tro på sitt bidrag i år etter at offisielle målinger har landets bidrag på en 4. plass så lang. Dette er den beste forhåndsplasseringen for et kroatisk bidrag på ti år, og det kroatiske teamet vil derfor gjøre det ytterste for å løfte standarden på bidraget til de høyder som er nødvendig i en slik type konkurranse.

Jentene i Femminem sier at de er veldig glade for at «Lako je sve» allerede er plassert så høyt på meningsmålingene, men sier at de reiser til Oslo uten noe som helst slags press.

Den offisielle videoen kan du nyte nedenfor:{youtube}vZZCYWUfXyw{/youtube}

kilder:you-tube, esctoday


Del:
Relaterte artikler