Christine Meltzer kommenterer ESC for SVT

Christine_MeltzerDen som ikke fikk nok av langbente Christine Meltzer under de 4 delfinalene, siste sjansen og finalen i Melodifestivalen, får muligheten til å oppleve henne i igjen. Sammen med Edward af Sillén kommer hun til å kommentere de to semifinalene og finalen i Eurovision Song Contest for SVT.

Christine ble en svært populær programleder hos broderfolket, ikke minst for sine glimrende parodier, og mange ser fram i mot totalt 7 timer med Christine ved roret. Edward af Sillén, som tidligere har vært både redaktør og manusforfatter til Melodifestivalen, var kommentator også i fjor sammen med Shirley Clamp. Han burde derfor være kjent for de nordmenn som valgte å se finalen fra Moskva på SVT i fjor.

sverigekilde:Expressen.se


Del:
Relaterte artikler