Ukraina sist ut i dag

ER dette engelsk?

Jada, det er visst det. Å kalle det GOD engelsk vil derimot väre å overdrive ganske kraftig… Det er godt å ha teksten ved siden av seg mens men hörer denne, og selv DA er det av og til vanskelig å begripe at hun faktisk synger det som står der.

Jeg er imidlertid vanvittig imponert av denne jenta som står helt alene på scenen gjennom hele sangen sin, uten stötte fra verken dansere, korister, musikere eller noen andre. Enten man misliker sangen, jenta, stemmen eller hva det måtte väre; dette går ikke an å nekte for at dette er imponerende!

Scenen er lyssatt i hvitt og rödt; det passer sangen bra. Det röde lyse pulserer; flott. Vindmaskinen brukes også på en fin måte, og hun har en utrolig effektfull bruk av håret sitt.

Stemmen er ganske skrikete til tider, men hun treffer tonene godt. Spesielt den laaaange glidende «hooooooooome» mesten helt på slutten er herlig. Hun holder den tonen i sånn ca halvannen evighet!!

{youtube}XLpbIlCNqCA{/youtube}

Vel; da er dagens pröver over. Nok en lang dag i arenaen går mot slutten. I morgen kan ingen av oss väre her på formiddagen, men Thomas drar ut utpå dagen en gang. Jeg tar turen etter jobb på torsdag og fredag, og lördag, söndag og mandag vil jeg trolig väre her hele dagene!!

Da skal jeg hjem og gjöre meg klar til kveldens happening på EuroClub.

Ciao!!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien