LIVE fra prövene på Fornebu – Israel og Danmark

Fra en favoritt til en annen – og etter at Armenia skuffet meg noe, leverer Israel og Harel Skaat som forventet – i hvert fall 98%. Den förste gjennomkjöringen er ikke optimal – Harels stemme brister på de höyeste notene på slutten, og han ser ikke glad ut når sangen toner ut. Men på de neste tre prövene synger han aldeles fantastisk, og imponerer stort med både volum, kontroll og varme i stemmen. Det er nesten umulig å ikke bli berört når han lar stemmen flyte oppover i registeret under mellomspillet… Samtidig må han passe på å ikke bli for innadvendt; han har öynene lukket litt for ofte under sangen og mister dermed sjansen til å få kontakt med publikum. Meget enkel koreografi og lyssetting på dette nummeret, men bruken er effektiv, selv om Harel i sort dress og lys skjorte innimellom blir litt borte på den mörke scenen. Igjen en sikker finalist, og en potensiell vinnerkandidat. http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/0/Xnyn96NJvAo.

Danmark er et annet land som bruker LANG tid mellom hver gjennomkjöring på scenen – det er så vidt de rekker tre för tiden deres er ute. Effekten med glasskjermen på begynnelsen av låten kommer fint frem, og de små «rullebrettene» de står på underveis er artige – men vokalt er det fortsatt mye å forbedre, i hvert fall fra godeste N’evergreen. Stemmen hans drukner rett som det er i miksen, og innimellom slutter han helt å synge. Samtidig ser vi fortsatt ikke mye kjemi mellom de to vokalistene, og hele fremförelsen virker en smule tannlös – det mangler rett og slett liv og glöd på scenen, og de lange pausene mellom hver gjennomkjöring tyder på at den danske delegasjonen fortsatt har en god del å forbedre. http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/1/nxKVkOUfHlg.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien