LIVE fra prövene på Fornebu – Litauen og Armenia

Jeg ser Litauen opptre live for förste gang, og kan ikke si at jeg blir imponert. Det er en synkron, velregissert opptreden fra seksmannsgruppen, men samtidig fremstår den som stiv og sjarmlös på meg – närmest som en tvungen fremförelse i en Gulag-leir. Kanskje er det fordi bandmedlemmene omtrent ikke fortrekker en mine i löpet av de tre minuttene låten varer? De hopper rundt og gjör et stort nummer av å spille både på luftinstrumenter og plastinstrumenter, men virker allikevel litt frakoblet og underlig lite engasjerte. Vokalt er det ingenting å sette fingeren på – de synger samstemt og bra – kameravinklene fungerer godt, og buksetrikset vil sikkert kapre stemmer. Allikevel er jeg faktisk mer usikker på om denne vil ta seg videre etter å ha sett den i dag enn jeg var för… http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/1/fD1o79Njk44.

Så er det klart for en av konkurransens storfavoritter idet Eva Rivas fra Armenia inntar scenen. Det er mye som skal på plass og samkjöres, og delegasjonen bruker LANG tid på å diskutere og argumentere frem og tilbake mellom hver gjennomkjöring. Eva har på seg en ferskenfarget (selvsagt) kaftan over trange jeans og en trang, lys overdel med kraftig push up-effekt – her snakker vi virkelig fremtredende utringning! Vokalt er hun rett som det er litt «off», spesielt i versene, og visuelt fremstår nummeret som rotete og litt umotivert. Flere ganger vandrer Eva helt i kanten av bildet, hun ser nesten aldri inn i kameraet, og det skjer mye på samme tid som kameraene ikke riktig klarer å fange som de burde. Det visuelle bedrer seg for hver gjennomkjöring, men selv om Armenia er närmest garantert finaleplass fremstår ikke dette som noen åpenbar vinner for meg. Döm selv her: http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/0/trWYpeew5SY.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien