LIVE fra prövene på Fornebu – Sveits og Sverige

Dagens nest siste pröve står Sveits for. Michael von der Heide i sin gullfargede dress leverer en solid vokal prestasjon og virker trygg og sikker på scenen, men har til tider problemer med å finne riktig kamera å se inn i. Det er kanskje ikke så rart, for her kuttes og klippes det ofte – mer enn i de fleste andre låtene, har jeg inntrykk av, og enkelte av kameravinklene virker direkte snodige. Scenen ser imidlertid lekker ut, med hengende remser med ballonger og effektiv, gyllen lyssetting – og med stilig pyroteknikk mot slutten. I likhet med Danmark er dette pent og kompetent, men kanskje litt lite engasjerende? http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/0/UijrhDDtyCY.

Sist ut i dag er Anna Bergendahl fra Sverige. Dette er langt fra min favoritt i år, men den fungerer meget bra på scenen. Lyssettingen går i mörkerödt, men Anna i sin lyse kjole synes godt. Gitaren er fremdeles tre nummer for stor, men forsvinner så på magisk vis… Vi får flere klipp av scenen sett på avstand, der publikum i semifinalen lydig forventes å vifte med de utdelte håndlysene. Vokalt leverer Anna på hver gjennomkjöring, og hun har en varm, god kjemi med kameraet. Sverige har nok grunn til å väre optimistiske når det gjelder finaleplass i år også. http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/0/bEfQOkK9HIg.

Da sier vi takk for oss for i kveld, men er tilbake med friskt pågangsmot for de förste prövene kl. 11.00 i morgen. Da skal ytterligere seks land fra semi 2 i ilden, pluss de fire store – og Norge Smile.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien