Frankrike

Lydpröven gikk ikke särlig bra for Frankrike; ikke at lyden ikke virker, for det gjör den. De sang bare ikke så veldig rent at det gjorde noe… Utrolig kult scene- og lysshow, og godt er det…

Nå iler jeg over i arenaen for å få med meg et par gjennomkjöringer live, så er jeg tilbake med mine vurderinger om ikke lenge.

Dette ble faktisk ikke så ille, det! Tror jeg må pröve å dele pros and cons for å finne ut hva jeg egentlig mener om denne, jeg…

jessy1

eurovision.tv

PROS:
De danser vanvittig morsomt og bra, låta er medrivende og veldig dansbar, de delene Jessy synger er spesielt komponert for ham så han synger faktisk helt ok, den delen kordamen er fremme hos Jessy og synger har stort sett gått fint, det er stilig at det er hun lille, blonde dama som klapser Jessy på baken istedet for omvendt (som jo er vanligere i denne type musikkvideoer…). Lysshowet er i tillegg trolig det beste i hele ESC; kan ikke komme på noen som har flottere bruk av lysene (og det kan ikke Thomas heller).

CONS:
Låten er FORFERDELIG repetitiv og ensformig, ingen av dem har veldig gode stemmer, kordamen skriker veldig på «Allez, allez, allez» (det er virkelig fælt og skjærende), kamerashotene er fortsatt nokså rotete innimellom (men det blir bedre og bedre for hver gjennomkjöring).

Totalt er det vel nokså jevnt her, men med en liten overvekt på pros. Og det er ganske overraskende, for jeg synes egentlig denne låta er ganske irriterende. Men de har helt klart greid å gjöre det beste ut av det de har å jobbe med.

{youtube}ifo_e5SpcaU{/youtube}

Dette er et fryktelig dårlig opptak, men det gir et visst inntrykk…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien