Oslo i dag: Søndag

oslo2010logoEn uke med intense prøver for alle de 39 deltakerlandene er nå over: Nå gjenstår kun generalprøver og selve finalene.

Også i dag har vi hatt live oppdateringer fra Telenor Arena, og Oslo-bloggen vår er en liten skattekiste for de som ønsker å både lese om og se/høre opptak fra prøvene.

Norge og Didrik har hatt sin andre gjennomkjøring, og det meste ser ut til å peke mot en solid opptreden og etter alle solemerker en ny, god plassering for Norge.

De andre landene som har vært i aksjon i dag er den siste halvdelen av land fra den andre semifinalen: Irland, Bulgaria, Kypros, Kroatia og Tyrkia. Foruten disse og Norge, har også Spania, Storbritannia, Frankrike og Tyskland fått kjørt gjennom sine andre sceneprøver – og det er sistnevnte som for øyeblikket kan virke som den største favoritten i det finaleuka starter – selv om Aserbajdsjan ennå har lavest odds hos de fleste betting-byråene.

lenaprover

Foto :Eurovision.tv

 

Prøvene har i dag ikke pågått for langt ut på ettermiddagen/kvelden: Det er nemlig den offisielle mottakelsen på Rådhuset i kveld med samtlige artister, delegasjoner og akkrediterte journalister tilstede.

Morgendagen vil gå med til to generalprøver til den første semifinalen: Den første kl 15:00 og den andre kl 21:00.

Ellers det  vi internt i escNorge prater om for tida, er Inge Solmos usannsynlige herping med ESC-sirkuset på Dagbladets nettsider (link) (sees på eget ansvar….). Vi må bare få sagt: Vi er ikke slik…

Videoer fra dagens prøver:

Irland

Bulgaria

Kypros

Kroatia

Georgia

Tyrkia

Spania

Norge

Storbritannia

Tyskland

Frankrike

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien