Fire mulige navn fra Irland

En ansatt i RTÉ skal angiveligvis ha «glippet» at de neste år vil velge artist internt, og at det kommer til å stå mellom Jedward (grøss), Brian Kennedy (også grøss hvis han kommer med noe ala sitt forrige forsøk…), Imelda May og Una Healy. Det som til slutt vil være avgjørende for hvilken artist de velger vil være sangutvalget de sitter med når alle bidrag er innsendt, i hvilken grad artisten passer til konkurransen og deres evner som liveartister. Skulle egentlig trodd dette var vurdert allerede hvis de faktisk er aktuelle…

 

 

Hør en låt fra hver av dem her.

Jedward

{youtube}ZhWQrejA-Z4{/youtube}

Brian Kennedy

{youtube}jZ63EPUDpXA&feature=related{/youtube}

Imelda May

{youtube}AlO_6zkB4Dg{/youtube}

Una Healy

{youtube}-tJ8eVgPBes&feature=related{/youtube}

Una Healy (imageshack.us)

unahair

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien