Maria skal svinge seg på parketten

TV2 bekreftet i dag at Maria Mittet, som for øvrig har skiftet navn, er en av de 12 deltakerne i høstens «Skal Vi Danse?». Hun skal danse sammen med Asmund Grindaker. Blant de andre deltakerne finner vi glamourmodell Aylar Lie og fotballtrener Tom Nordlie.

Maria_haukaas_store_821600i

«Skal Vi Danse?» er en norsk versjon av de utenlandske programmene «Strictly Come Dancing» og «Dancing with the Stars». Tidligere har blant annet Elisabeth Andreassen og Jostein Pedersen deltatt i det samme programmet.

Tidligere denne uken meldte kjendisbladet «Se og hør» at Maria og ektefellen Hans Marius Hoff Mittet har måttet avlyse bryllupsreisen deres, fordi timeplanen til Maria er full. Dette fordi hun både skal promotere album og være med på «Skal Vi Danse?».

Kilder: seher.no,tv2underholdning.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien