Stor pågang for å delta i MGP 2011

Med bare fem dager igjen av fristen for å melde seg på til Melodi Grand Prix 2011, strømmer bidragene inn til NRK. Og spesielt stor pågang er det fra utlandet. 

Per_anne

Ingen av konvoluttene som er mottatt er åpnet ennå, men ifølge prosjektlederen i mgp, Skjalg Solstad, skal det være snakk om flere hundre låter. Noen av de håpefulle kommer også til NRK huset på Marienlyst for å levere sine bidrag personlig. Også flere tidligere deltakere har vært i kontakt med NRK fordi de ønsker å delta igjen.

Spesielt stor er pågangen fra utlandet, og det er flest av de tyske bidragsyterne som har sendt inn sine sanger. Dette skal være fordi den tyske representanten neste år allerede er bestemt. Andre land som nevnes er Storbritannia og Sverige. 

Fristen for å melde seg på til neste års MGP går ut 15 september, og redaksjonen venter derfor enda større pågang i uken som kommer. Til neste år ønsker de seg større bredde sjangermessig i konkurransen, og Per Sundnes har tidligere uttalt at han vil ha jazz og elektronika. 

Når fristen er gått ut skal redaksjonen høre på alle låtene og registrere de. Der etter skal en jury plukke ut de 21 som bidragene som er aktuelle. 

Og ønsker du å melde deg på kan du gjøre det her, frem til 15 september.

Kilde: NRK.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien